1 van 2
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Producten van Caffè Mauro

Caffè Mauro

Een droom die uitgroeide tot een bedrijf.

De geschiedenis van Caffè Mauro begint in 1949 wanneer Demetrio Mauro de intuïtie heeft om de eerste koffiebrander te installeren in een kleine opslagplaats in de haven van Reggio Calabria, in Italië.

In 1949 was Demetrio 44 jaar oud, zijn passie voor koffie begon in zijn jeugd, toen hij op vrachtschepen langs de kusten van Zuid-Amerika voer. Hij werd verliefd op dit exotische drankje, de Arabica- en Robusta-variëteiten en de geheimen van het roosteren. Aan het einde van de oorlog besloot Demetrio een kleine branderij te beginnen, en kocht een tweedehands koffiebrander.

Net als in 1949 creëert Caffè Mauro in zijn branderij de melanges voor de perfecte espresso, waarbij ze gebruik maken van de beste Arabica- en Robusta-kwaliteiten, die ze met wijsheid en evenwichtigheid combineren, waarbij ze de bonen één voor één zonder haast bewerken. Elke koffievariëteit wordt afzonderlijk gebrand. Een langzame branding, gedaan met geduld in respect voor elke oorsprong en kostbare eigenschappen van de koffiebonen.

1 van 2